top of page
skrädderi malmö

Ditt skrädderi i Malmö

Vi utför alla slags ändringar och reparationer. Vi hanterar olika sorters kläder, material, hemtextilier, accessoarer och vi arbetar även med att sy upp kläder från grunden både efter mall och egen design. Vi har inga begränsningar. I vår ateljé kan vi måtta kläder på plats efter önskemål och diskutera fram den bästa lösningen för dig. Vi även erbjuder tillskärning och sömnad av damkläder. Vår personal har mångårig erfarenhet inom det området.

Vi kan sy om dina kläder så att de passar lika bra som de en gång gjort. Visst har vi alla plagg som vi älskar men då de inte alltid varar för evigt så varför inte reparera och återanvända dem vilket är både billigt och miljövänligt. Rådfråga oss gärna innan du gör dig av med plagget.

 

Vi antar gärna utmaningar som har med omsömnad att göra. Har du nån idé eller en avancerade uppdrag och vill förverkliga den? Då får du gärna komma in till vårt skrädderi eller maila oss din idé, bild eller färdig ritning så garanterar vi att du får det önskade resultatet. Vi svarar på alla frågor och ger gärna råd.

bottom of page